már
14

Azt látom, hogy van a nőknek egy - hála istennek szűk - csoportja, akik számára esélytelen az, hogy boldog életet éljenek. (Majd a boldogságról még beszélünk.)

 

A reménytelen esetek nem a csendesen szenvedők, vagy az örök pesszimisták közöl kerülnek ki. Ők nem reménytelenek: náluk egy-egy pozitív esemény, netán sajnálatos módon, egy tragédia képes akkora változást elérni, amik áthajítják őket egy pár komfortzóna határon. Számukra van remény, kérdés, hogy vágynak-e ilyesmikre.

 

A teljesen reménytelen esetek, akik soha a büdös életben nem lesznek követendő példák, példaképek, sikeresek és boldogok, azok a....

 

Rosszindulatúak.

 

Akik alig várják, hogy belerúgjanak valakibe. Akik a saját, vélt vagy valós boldogtalanságukat, értéktelenségüket mások arcán akarják tükröződve látni. Akik porba tipornak bárkit és bármit. Akik tulajdonképpen már-már gonoszak.

 

Nagyon ritkán találkozom ezzel a csoporttal, tényleg, évente maximum egy-egy olyan személyiségű nővel futok össze, akiben valami nagyon elromlott, de nincs is tudatában annak, hogy ő mennyire rossz. (Nincs erre jobb szó, sajnálom.)

 

Nyilván nem léteznek tiszta személyiség típusok, hiszen a személyiség egy mindig mozgásban lévő valami, és belőlünk is fakadnak a változások, meg a külvilág is hat ránk, a környezetünk és más emberek, olvasmányaink, és a többi.

 

De igen is létezik az a típus, akinek tök mindegy, hogy süt-e a nap, vagy szakad a hó, bármikor beletörli a lábát bárkibe. Ismersz ilyet?

 

Itt a neten nagyon sok jelét láthatod ennek, csak nézz meg egy-egy hírességről szóló bejegyzést a velvet-en, és nézd meg a hozzászólásokat! A gonosz, rosszindulatú emberekből ki lehet provokálni a megnyilatkozást, tény, hogy a velvet-en ez a nagy átlagnál gyakrabban sikerül is.

 

Összegezve: ha nem vagy gonosz, ha nem vagy rosszindulatú, akkor rendkívüli dolgok várnak rád, és erre adok neked apropót is, sőt jó példákat is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hosnok.blog.hu/api/trackback/id/tr201001593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jensen, Hanna 2009.03.15. 09:19:55

A rosszindulatúakkal az a legnagyobb probléma, hogy mások szenvedése egyfajta drog lesz számukra egy idő után. Egyszerű bosszúvágy, amit nem a megfelelő emberen vezetnek le. Egy idő után pedig azt hiszik, ez teszi őket boldoggá. A hamis boldogságérzetük pedig nyúzza a lelküket, a tudatukat, és azt hiszik, újabb és újabb tetteikkel tompíthatják ezt az érzést.
Csúnya egy érzelmi körforgás az övék.


(P.S. eddig nagyon tetszik a blog, csak így tovább! :) )

HősNők · http://www.hosnok.hu 2009.03.15. 12:25:10

Hanna, köszönöm a hozzászólásodat, igyekszem a jövőben is! :)
süti beállítások módosítása